Vi välkomnar gärna nya ansikten och hör nya röster på våra medlemsträffar. Du som vill lära dig nya visor eller vill dela med dig av det du kan, kanske är du en sing & songwriter som vill nå ut till en lyssnande publik, oavsett vad du har för musikalisk bakgrund eller kunnande, så är du hjärtligt välkommen oavsett ålder. Det är inga organiserade visaftnar, så det är läge att testa och improvisera. Oftast träffas vi den andra tisdagen i varje månad kl. 18.30. Våra medlemsmöten håller vi i ABF's lokaler vid Gamla torget i Mariestad. Vi försöker följa ett tema vid varje träff, men när idéerna kring temat har sinat är det fritt fram för annat.

Här är hittar du datum och teman på föreningens kommande medlemsmöte och evenemang, samt lite kommenater på det som varit under året.
Här är länkar till de föreningsevenemang vi har haft under åren 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 2014 2015 2016 2017

7 oktober Mariestads Visfestival, på Mariestads teater. referat samt foto från festivalen finns under fliken "mariestads_visfestival.htm"

10 oktober; medlemsmöte med temat: Bluff och båg.
ett tiotal
medlemmar kom till höstens andra medlemsmöte och det blev en del ljugarvisor i de flesta former och även denna kväll drogs en å annan vals.
(Här finns det bilder från mötet)

Kommande föreningsevenemang 2017

4 november Cohenafton med Mats Klingström, på Mariestads teater, återkommer med tid.

7 november kl: 18.30,
medlemsmöte i ABF's lokal vid gamla torget i Mariestad.
Tema för kvällen:  Ruben och Alf

5 december kl: 18.30, medlemsmöte i ABF's lokal vid gamla torget i Mariestad.
Tema för kvällen:  Ljus och mörker

Frågor om aktiviteter besvaras av styrelsen.

VÄLKOMNA!

Ni får gärna besöka vår facebooksida och bli vän med oss i föreningen, för att på det viset följa våra aktiviteter: http://www.facebook.com/VisansVannerMariestad

Vid frågor om hemsidan kontakta info@visansvanner.org